Om hotellet

cityhotell-001

FIRST HOTEL CITY

Vi har 58 rum med alla moderna bekvämligheter. Samtliga rum har sin egen karaktär, vissa med kakelugn eller balkong – de största rymmer en hel familj där alla får varsin säng. Du hittar oss i en vacker, varsamt renoverad fastighet där de äldsta delarna är från 1898. Sedan 2014 är vi även miljöcertifierade och erbjuder ekologiska, krav- märkta samt fairtrade-märkta råvaror, allt för din och miljöns skull. Välkommen!

Läs mer om vår histora ›

Välkommen till hotellet med den stora personligheten!

Nära till allt
Med vårt centrala läge mitt emot Eskilstunas resecentrum vid centralstationen har du som gäst nära till allt. Turistattraktioner, shopping, restau- ranger, barer och nattklubbar finns inom gång- avstånd.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig som gäst ett rökfritt, bekvämt och miljöcertifierat boende där servicen har hjärtat på rätta stället. Vad sägs om frukostbuffé alla dagar med ekologiska råvaror och krav-märkt kaffe, kvällsbuffé måndag–torsdag, eftermiddagsfika med hembakat bröd alla dagar, gratis Wi-Fi och gratis parkering (i mån av plats). Vi har även en bastuavdelning, ett mindre träningsrum och flera sällskapsrum som våra gäster har fri tillgång till. Om du vill unna dig något extra finns även vår spa-avdelning med bubbelbad och bastu (Mot avgift).

Miljöcertifierat boende
Sedan 2014 erbjuder vi på city hotell ett miljöcertifierat boende där vi tar extra hänsyn till miljön. För din och miljöns skull erbjuder vi även ekologiska, krav- märkta samt fairtrade-märkta råvaror. Läs mer om vårt miljöarbete här

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
cityhotell-logo-vitFirst Hotel City
Järnvägsplan 1
632 20 Eskilstuna
Telefon
Fax
Mail
+46 16-10 88 50
+46 16-12 42 24
info@cityhotell.se

www.cityhotell.se